Strada Dr. Aurel Cosma Nr.8 Ap. 1 , Timisoara
6. Oxygenera PRO - tratament

Oxygenera PRO vine acum intr-o varianta mai imbunatatita, mai avansata si mai complexa, cu un soft actualizat, de ultima generatie, si o navigare mai intuitiva si mai atractiva.

Noutatea absoluta a echipamentului este faptul ca incorporeaza una dintre cele mai avansate forme de mezoterapie virtuala, un procedeu non-invaziv si nedureros ce are ca scop remedierea unor probleme ale pielii prin actiunea asupra epidermei si dermului.

Mezoterapia virtuala are ca instrumente de lucru doua terapii care se completeaza reciproc: electroporatia si electroosmoza. In timp ce electroporatia mareste porii epidermei, conferindu-i un grad ridicat de permeabilitate, electroozmoza impinge ingredientele active in straturile profunde ale pielii.

Avem grija de frumusetea ta!
Procedura:

5 tehnologii REVOLUTIONARE:

  • Oxygen Hiperbaric: oxigenul sub presiune este introdus in cele mai profunde straturi alepielii. Datoria oxigenarii si imbunatatirii respiratiei celulare este stimulata circulatiasanguina, regenerarea celulara si pielea este hidratata in profunzime prin stimulareaproductiei de elastina si colagen.
  • Phooton OxygenMask + InfraRed Soft Laser: Lumina infrarosu imbunatateste activitateacelulara prin stimularea metabolismului lor, actionand asupra pielii pentru a secreta unnumar mare de proteine de colagen si tesuturi: accelereaza circulatia sanguina, redatonusul si elasticitatea pielii si imbunatateste aspectul pielii terne si cu probleme depigmentare. Are un puternic efect anti-age, anti-oxidare si repara pielea in profunzime..
  • Microdermoabraziunea cu particule de diamant: stimuleaza epiderma si circulatiasanguina, sporind productia de colagen si elastina din piele. Transforma epiderma si ajutala regenerarea celulara, oferind un aspect sanatos al pielii: elimina petele pigmentare sisemnele de imbatranire, ajuta la rejuvenarea pielii arse de soare, faciliteaza extractiapunctelor negre si albe, regleaza tenul gras, reduce cicatricile postacneice si superficiale siimbunatateste starea generala de sanatate a pielii.
  • Radiofrecventa Multipolara: Manipulul de radiofrecventa multipolara ofera un modul defunctionare avansat ce trateaza tesuturile intr-un mod mai precis, sporind circulatiasanguina si productia de colagen, dar protejand in acelasi timp epiderma. Dispune de unsistem de racire ce mentine epiderma la o temperatura normala, chiar daca stratul dermiceste incalzit. Temperatura stratului dermic poate fi crescuta pana la 45°C-60°C pentru a ajuta la cresterea productiei de colagen, imnbunatatirea texturii pielii, eliminarea ridurilor si redarea fermitatii pielii.
  • NOU! Mezoterapie Virtuala: penetreaza in profunzime principii active, ajutand la o hidratare mai buna. In functie de problemele pielii, mezoterapia virtuala ofera solutii non-invazive si rapide, fiind ideala pentru pielea imbatranita cu riduri si linii fine, cea flasca si lipsita de stralucire si vitalitate, cat si pentru tenul gras si acnee, tratand cu succes inclusiv cearcanele si pungile de sub ochi.
Diana Iordache
Diana Iordache
Cosmetician / Make-up

AVANTAJE unice:

  • Reface elasticitatea si ofera luminozitate tenului;
  • Oxigen hiperbaric de puritate medicala 98%;
  • Inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu Botox sau Acid Hialuronic;
  • Detine conceptul Soft Laser ce infuzeaza ingredientele active pana in derm.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.