Strada Dr. Aurel Cosma Nr.8 Ap. 1 , Timisoara
2. Mezoterapia fractionata sau microneedlingul
­čÄÇMezoterapia fractionata sau microneedlingul este un tratament de ultima generatie,simplu si cu rezultate spectaculoase pentru intinerirea pielii,ameliorarea imperfectiunilor si tratarea cicatricilor post acneice.
Avem grija de frumusetea ta!
Procedura:

Procedura de microdermabraziune este noninvaziva,nedureroasa si nu lasa urme . Acesta operatiune presupune indepartarea celulelor moarte prin slefuire fina a tenului. Este o metoda excelenta de curatare si exfoliere a pielii, prin care se indeparteaza impuritatile si celulele moarte de la primul nivel al suprafetii tenului in scopul imbunatatirii aspectului si texturii epidermei.
ÔÇ╝´ŞĆReduce vizibil ridurile, liniile fine de expresie, aspectul neregulat al pielii, semnele produse de acnee si pigmentatiile ale pielii. Pielea va fi mai neteda,mai luminoasa si mai fina Ôś║´ŞĆ Va astept cu drag la relaxare!

Etapele tratamentului:

  • Demachiere si Tonifiere
  • Microdermabraziune cu capat de diamant(15 min)
  • Dezinfectare ten
  • Masaj facial (15 min)
  • Masca specifica tipului de ten(Bruno Vassari)
  • Crema de final.
Diana Iordache
Diana Iordache
Cosmetician / Make-up
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.